Gastenboek

Iedereen is vrij om berichten te plaatsen, registratieprocedures etc. zijn niet vereist. Spam e.d. zal verwijderd worden.
IP-adres is na plaatsing bekend bij de webmaster.

HMV Gastenboek

Bericht toevoegen
*:
:
: *

* verplicht in te vullen
 

Naam Bericht
Awopokuq
E-mail
Nr: 1792
Geplaatst op: 29 juli 2015 - 08:51
anastrozole 1 mg price in india [url=http://jzrvarnkaxyn.com]immottem[/url] anastrozole cost without insurance


Naam Bericht
Alfred Droppers
E-mail
Nr: 1791
Geplaatst op: 28 juli 2015 - 20:02
Mijn foto's van de Historische Motorraces in Vorden staan nu op de website: www.ad-photos.nl

Interesse in foto's? Stuur even een mail naar: contact@ad-photos.nl

Met vriendelijke groeten

Alfred Droppers
Lichtenvoorde


Naam Bericht
Monique van Hemert
E-mail
Nr: 1790
Geplaatst op: 28 juli 2015 - 10:06
Goedemorgen!

De upload heeft vannacht goed z'n werk gedaan waardoor de kleine 1.000 foto's van Vorden ook al klaar zijn.

De foto's zijn te bekijken via de volgende link:
https://picasaweb.google.com/108097421247601268103

Sommige foto's zijn wat minder van kwaliteit (te donker) vanwege de felle tegenzon. Dit kan nog wel wat verbeterd worden door de foto's te bewerken. Mocht iemand interesse hebben in zo'n foto, stuur even een mailtje dan zal ik deze voor je bewerken. Of jullie mogen het ook zelf doen, dat is ook geen probleem.

Mijn camera zegt dat hij een welverdiende vakantie tegoed heeft vanwege al het werk in het afgelopen weekend en dat ie er in Mill weer bij is ;)

Groeten uit Brabant!!!


Naam Bericht
Monique van Hemert
E-mail
Nr: 1789
Geplaatst op: 27 juli 2015 - 20:50
Goedenavond allemaal!

Tijdens de trainingen in Barneveld heb ik ruim 1.000 foto's gemaakt, deze staan binnen nu en een paar uur op de site.

De foto's zijn te bekijken via de volgende link:
https://picasaweb.google.com/108097421247601268103

Zodra de upload van Barneveld helemaal klaar is, ga ik verder met de foto's van Vorden. Deze volgen later deze week.

Veel plezier met de foto's en groeten uit Brabant!


Naam Bericht
Atasepeh
E-mail
Nr: 1788
Geplaatst op: 27 juli 2015 - 14:26
anastrozole price usa [url=http://jzrvarnkaxyn.com]immottee[/url] what is anastrozole 1mg


Naam Bericht
gerh.sauer
E-mail
Nr: 1787
Geplaatst op: 25 juli 2015 - 14:11
te koop;3x paddockstarter.
1x 220volt.
1x met aandrijfwiel.
1x 12 volt.
06-27333160


Naam Bericht
Peter Roest
E-mail
Nr: 1786
Geplaatst op: 22 juli 2015 - 19:42
Beste HMV leden.

Naar aanleiding van de brief die het bestuur heeft verspreid onder de leden over mij, wil ik graag mijn kant van het verhaal laten horen.

Dat er een verschil, van inzicht is over het toelaten van “nieuwe” motoren tussen mij en de voorzitter is inderdaad een van de belangrijkste punten.
En zoals beschreven in de brief is dit inderdaad geëscaleerd in Tubbergen, en op dat punt ben ik principe qua reactie te kwaad geworden gegaan.

Maar ik wil wel duidelijk aangegeven, wat de reden is van deze escalatie.:

Een van de redenen is dat ik samen met de Keurings en Toelatingscommissie (K&T) de regels volgen die door de leden zijn vastgesteld.

Vrij snel na de jaarvergadering kregen wij van de K&T, 23 motoren aangeboden, met de mededeling dat deze door Eef, Jos en Koen waren toegelaten. De reden die werd opgegeven waarom drie bestuursleden de toelating hadden gedaan , en niet door de K&T zoals gebruikelijk: De K&T zou zijn opgeheven.!!
Dit is pertinent zeker niet waar, in de notulen van de K&T van 24 januari staat:

Het bestuur stelt voor om de toelatingscommissie op te heffen. Er volgt een discussie over de te volgen regels als de commissie niet meer bestaat. De keuringscommissie zal zeker een stem hebben in een eventuele toelating. De regels in het jaarboekje zal altijd de leidraad blijven en ook zal onze website duidelijkheid verschaffen.

Dus een voorstel, maar nog niet definitief , want dit beslissen de leden, dus wordt het een punt voor stemming in de JAL

Zoals jullie weten is door de leden gestemd voor behoud van een K&T commissie.

Daarom hebben de “nieuwe” leden van de K&T (Eef, Bert, en ikzelf) de 23 motoren beoordeeld. Conclusie 19 motoren voldeden aan de regelementen zoals door de HMV opgesteld, dus deze konden probleemloos worden toegelaten.

Bij 4 motoren werden duidelijk argumenten aangegeven dat deze motoren niet vielen binnen de regelementen van de HMV , lees in dit geval te jong.
Wij hebben op dat punt ook direct aangegeven , dat indien wij van de rijders andere info krijgen , waaruit blijkt dat ze wel binnen de regelementen vallen, wij de motoren opnieuw kunnen en willen beoordelen.
Van een van de rijders hebben wij daarna informatie gekregen, waaruit bleek dat hij inderdaad, binnen de leeftijdgrens (31-12-1968) van de HMV bleef. Deze motor heeft alsnog de toelating gekregen.

De kern van het ontstane probleem draait rondom de afwijzing van een drietal motoren (Maico RS 125) motoren.

De K&T commissie samen met de keurmeester 125 cc vonden allemaal dat deze motoren te jong waren.
Ik zal hier even opsommen waarom deze motoren niet zouden kunnen, volgens onze regelementen:

Dus dit is voor ons de meetlat waarlangs wij ze mogen leggen.

1. Bouwjaargrens: tot 31-12-1968
2. Als bouwjaar geldt het op de markt komen van een serieproduct in Nederland.
Indien elders eerder leverbaar geweest, dan dient het bewijs hiervan door de aanvrager geleverd te
3. Voor toelating is ook belangrijk dat het streven van de HMV nog steeds is zich te presenteren als een ”rijdend museum” met machines welke tot en met 1968 op de, voornamelijk Nederlandse, circuits te zien waren.


Zoals bovenstaand reeds beschreven zijn in onze ogen de drie Maico's niet toe te laten aan de hand van onze regelementen.
Punt 1. Alle aangeboden Maico’s zijn van een (veel) jongere datum dan 31-12-1968.
Punt 2. De genoemde 40 Maico's (serieproduct) zijn geleverde begin (maart)1969.
Punt 3. De Maico's komen pas voor in de uitslagen op Nederlandse circuit in 1969, en niet eerder. Berijders waaronder Jan Zoombeld bevestigen dit verhaal ook.

Er komt ook nog bij dat de leden met de betreffende Maico’s bij ons aangegeven op papier dat het motoren zijn van 1968, maar bij andere verenigingen staan ze te boek en ingeschreven als motoren met bouwjaar 1970 en jonger !
Tevens wordt letterlijk gezegd, als we niet proberen ze aan te melden , dan lukt het zeker niet.

Er is ons ook nog van allerlei kanten informatie toegestuurd, maar hieruit was niet uit op te maken dat deze motoren in 1968 al hadden gereden. De informatie die ons werd aangeleverd betrof ook niet de Maico’s RS 125, maar andere types. (Dus afwijzing blijft staan)

Naar aanleiding van deze afwijzing die door de K&T naar Koen als secretaris van K&T werd gestuurd , kwam er bij ons een mail binnen van Koen, dat hij hier een agenda punt van wilde maken op de eerst volgende bestuursvergadering (juli)
Persoonlijk vond ik dit te lang duren om dit dan pas te bespreken.
Maar wat was er eigenlijk te bespreken.!!
De leden van de K&T hadden aan de hand van argumenten en feiten aangegeven dat deze motoren niet binnen de door ons (leden) samen opgestelde regelementen vallen.

Na een aantal pogingen zijn in Nunspeet op 14 mei de leden van de K&T (Eef, Bert, ik) Koen en Ed als secretaris(notulen) in de pauze bij elkaar gekomen.
Daar werd uiteindelijk een compromis gesloten dat de Maico’s tot de bestuursvergadering (juli) niet zouden worden toegelaten. Zoals ik het op die dag ervaren heb, had iedereen een goed gevoel bij deze afspraak.

Echter wat schets mijn verbazing in Tubbergen (25 mei) worden er Maico’s ter keuring aangeboden. De berijders geven aan dat ze een mail hebben gehad van de voorzitter.
Dit stond er in de mail verstuurd 22 mei !!!! (1 week na de afspraak in Nunspeet)

Misschien ten overvloede; de brief die u van mij hebt ontvangen waarin uw 125 cc Maico toegelaten werd bij HMV-demo’s is nog steeds geldig.

Koen heeft dit vanuit naam van de voorzitter gestuurd, niemand anders van het bestuur was blijkbaar op de hoogte (ik in ieder geval als lid van het bestuur niet).

Dit was dan ook een van de reden dat ik de voorzitter hierop heb aangesproken, omdat er een afspraak lag. De voorzitter ontkende de afspraken die in Nunspeet betreffend de Maico’s waren gemaakt, tevens ontkende hij ten overstaan van een Maico rijder, dat hij bovenstaande (schuingedrukte) mail had gestuurd.
Verder werd me te verstaan gegeven dat ik me er niet mee moest bemoeien, en dat ik beter de baan kon gaan controleren en pionnen uitzetten. Toen knapte er wat bij mij, en ben ik heel kwaad geworden waardoor er een verhitte discussie volgde die dus eigenlijk niet had moeten gebeuren.

Maar ik ben nog steeds van mening dat eerlijkheid het langst duurt, en dat ik door deze leugens en manipulatie in een kwaad daglicht wordt gesteld.

Als laatste wil ik nog duidelijk maken dat volgens de regelementen:
1) Beoordeling van de regels ligt bij de toelatingscommissie
2) Toegelaten motoren waarvan later blijkt dat deze toch niet voldoen aan het HMV toelatingsreglement , kunnen als nog geweigerd en uitgesloten van deelname worden.

Ik ben er van overtuigd dat deze regels duidelijk zijn.
Maar het kan toch niet de bedoeling zijn dat de voorzitter / bestuur deze regels kan aanpassen zoals het hun uitkomt.

Tevens wil ik ook nog even terugkomen op het vertrek begin van dit jaar van Evert Janssen als hoofd van de K&T, ten grondslag aan dit vertrek lag ook een beoogde toelating van een veel te jonge motor.

De leden die ons als groep bij de ALV in 2015 hebben gesteund kan ik dus met goed gevoel onder ogen komen.
Ik ga dus niet mee in deze vorm van besturen van onze vereniging waar alle regels aan de laars worden gelapt, dat is dan ook de reden dat ik me bedank voor het bestuur.

Ik hoop dat door dit schrijven ook de andere kant van het verhaal duidelijk is geworden.
Indien u nog vragen heeft stel ze gerust, op een van de demo’s

Groetjes en tot op een Demo van de HMV

Peter Roest

PS: Voor de ALV in 2016: let op de reglementen dat die niet ineens heel anders op papier staan zonder dat de leden hierover gestemd hebben.
Vb. Kijk in de boekjes van 2014 en 2015 op blz. 5 onder toelatingsregelement (toegelaten worden) punt 3 en op de HMV site onder informatie onder toelatingsregelement (toegelaten worden).
Het woordje niet maakt hier een groot verschilNaam Bericht
Monique van Hemert
E-mail
Nr: 1785
Geplaatst op: 21 juli 2015 - 06:39
Goedemorgen allemaal!

Na een mooi weekend in Schagen staan van een aantal klasses de foto's weer klaar. Helaas is het me niet gelukt om van alles klasses foto's te maken. Dat maak ik komend weekend goed!

De foto's zijn te bekijken via de volgende link:
https://picasaweb.google.com/108097421247601268103

Ook namens ons nog bedankt voor het goed georganiseerde weekend. En Willem: bedankt voor de mooie fotomok!

Veel plezier ermee en tot komend weekend!

Groeten uit Brabant!


Naam Bericht
Manuel Nieuwdorp
E-mail
Nr: 1784
Geplaatst op: 20 juli 2015 - 21:28
Hallo allemaal
Bij deze wil ik graag iedereen bedanken voor een mooi weekend in schagen
Maar voor al de vrijwilligers natuurlijk een dikke duim

Mvg Manuel nr 83 250 cc


Naam Bericht
Melanie Mulder
E-mail
Nr: 1783
Geplaatst op: 19 juli 2015 - 20:43
Goedenavond, ik ben hobby fotograaf en heb vandaag wat foto's gemaakt van jullie evenement in Schagen. Deze foto's kunt u vinden op Facebook, op de pagina van " Fotografe Melanie" Wellicht kan ik iemand hier een plezier mee doen!Vriendelijke groet, Melanie Mulder


Volgende