Gastenboek

Iedereen is vrij om berichten te plaatsen, registratieprocedures etc. zijn niet vereist. Spam e.d. zal verwijderd worden.
IP-adres is na plaatsing bekend bij de webmaster.

HMV Gastenboek

Bericht toevoegen
*:
:
: *

* verplicht in te vullen
 

Naam Bericht
Koen Muijlwijk
E-mail
Nr: 1974
Geplaatst op: 27 juli 2016 - 00:47
Beste Cees Ponsteen,

In het HMV-informatieboekje is op blz. 52 te lezen dat in Vlagtwedde overnachten mogelijk is van vrijdag 12.00 uur t/m zondag 12.00 uur.


Naam Bericht
Cees Ponsteen
E-mail
Nr: 1973
Geplaatst op: 26 juli 2016 - 17:26
Vlagtwedde
In de tekst en uitleg over het programma en de tijden.
Staat niks over overnachten.
Is er geen mogelijkheid voor overnachten.


Naam Bericht
Freek
E-mail
Nr: 1972
Geplaatst op: 24 juli 2016 - 08:33
Bedankt voor de mooie demo dag in Barneveld , eindelijk zat het de organisatie weer eens mee.
Dat is een paar jaar wel anders geweest.
Kijken naar de demo's van de HMV is vaak een verademing, mooie startvelden en discipline en respect onder de rijders op de baan.
Nogmaals bedankt!


Naam Bericht
Jasper
E-mail
Nr: 1971
Geplaatst op: 23 juli 2016 - 23:12
Wat een geweldig weekend. Voor het eerst op een droog circuit in barneveld gereden. En wat een enthousiast publiek, zowel langs de baan als in het rennerskwartier. Goed en strak georganiseerd. Bedankt ieder die daar verantwoordelijk voor is.


Naam Bericht
j.kostwinder
E-mail
Nr: 1970
Geplaatst op: 20 juli 2016 - 23:02
Vanmiddag een bel van Theo Reijnen uit het ziekenhuis.Ligt daar al gelijk na Haler.heeft een hele zware virus.Zwaar onder antibiotica,maar helpt niets .Vertelde mij door te geven dat rennerskwartier te Mill open is vanaf zaterdagmiddag 3 uur.A.U.B. Graag niet eerder komen .


Naam Bericht
andre nuijens
E-mail
Nr: 1969
Geplaatst op: 18 juli 2016 - 19:58
het was een geweldig weekend ,. zeer goede organisatie ,. de bewaking van de spullen was ook goed ,. het feest op zaterdag avond ook ,. prachtige dagen ,. daar in Haler ,. top ,. groetjes ,. Ei tank race team ,. buitenhuis ,. Ton ,. Andre .


Naam Bericht
Jan Compen
E-mail
Nr: 1968
Geplaatst op: 18 juli 2016 - 00:08
Hallo Allemaal,

Zojuist heb ik aantal foto's van de Classic Demo in Haler op mijn site geplaatst (ook van zondag).Ook van eerdere demo's in Barneveld, Mill en Wemeldinge vindt u foto's op www.jancompenfoto.nl-->motorsport

Met vriendelijke groet,

Jan Compen.


Naam Bericht
Monique van Hemert
E-mail
Nr: 1967
Geplaatst op: 17 juli 2016 - 21:22
Beste allemaal,

Na een geweldig weekend in Haler is het weer fototijd. Dit is de link:
https://picasaweb.google.com/108097421247601268103
Ook de laatste map van Schagen staat online.

Bedankt allemaal voor het mooie weekend!

Tot een volgende keer en groeten uit Brabant!
Monique


Naam Bericht
Herman en Jikkiena Tjassing
E-mail
Nr: 1966
Geplaatst op: 15 juli 2016 - 16:34
helaas tot onze grote schrik hebben wij moeten vernemen dat onze motorvriend Ton Valk na het uitoefenen van zijn geliefde hobby jongstleden zondag is overleden aan een hart stilstand ik heb er die middag nog van staan te genieten hoe hij keurig zijn rondjes reed op de Velocette maar helaas was deze keer de finishvlag voor Ton een definitieve finish
wij wensen Ton zijn vrouw kinderen en verdere familie en natuurlijk zijn goede vriend joop van Brecht veel sterkte bij het verwerken van het verlies

rust in vrede Ton we zullen je missen Jikkiena en Herman


Naam Bericht
Arnold Kroon
E-mail
Nr: 1965
Geplaatst op: 14 juli 2016 - 00:33
Afgelopen zondag wilde ik enthousiast een verhaal schrijven over mijn happening bij de regelmatigheidswedstrijden van de Historische Motorsport Vereniging in Schagen. Doordat ik onverwachts een leuke logee kreeg, heb ik die activiteit moeten uitstellen. Het verhaal, zoals ik dat in gedachte had, zal er nooit komen.

Wel wil ik er nog over verhalen dat het voor mij een fantastische gebeurtenis was, waar ik met volle teugen van heb genoten. Er werd op oude racemotoren gereden uit de tijd dat mijn vader ook motorrenner was, wat ik als jongetje van rond de 10 jaar heb meebeleefd. Geweldig was het dat mijn vader onder de senior-renners nog genoegzaam bekend was. Steeds als ik door Bink du Pont werd voorgesteld, kwamen de mooiste verhalen over Bobby Kroon als speedway- en motorrenner, wat ik als een spons opzoog.

Van de gekende journalist uit de motorsport, Joop van Brecht, kocht ik nog een mooi boek “Oude glorie van het gras & asch, waarin hij een persoonlijke noot schreef, het leuk gevonden te hebben dat hij een zoon van Bob Kroon ontmoette, tijdens de classicraces, waarmee hij oude herinneringen heeft opgehaald.

Joop stelde mij ook voor aan Ton van der Valk, deelnemer aan de classic races, die ook een succesvol wielrenner is geweest en met zijn vrouw, heel toevallig, vrienden waren van mijn zus en zwager. Doordat zij 170 kilometer uit elkaar kwamen te wonen, was het laatste persoonlijke contact inmiddels bijna 10 jaar geleden.

Voor de lol maakte ik een foto van Ton, die ik aan mijn zus doorzond, met de vraag of zij deze meneer kende. “Natuurlijk!” werd enthousiast bevestigd, met de verbazing hoe ik in hemelsnaam bij hun vrienden terecht kwam. Met een blij gezicht verzocht Ton mij de hartelijke groeten van Ton en Thea te doen.

Daarna kwamen de leukste verhalen los, ook weer van veel mensen die ik vanuit de wielersport ken.

Later zag ik dat Ton met startnummer 12 op zijn oeroude Velocette ook een verdienstelijk motorcoureur was. Eenmaal terug in het rennerskwartier sprak ik mijn lovende woorden uit. “Je moet beslist eind van de maand ook naar Barneveld komen, hoor!,” spoorde hij mij aan. Eigenlijk werd hiermee een vriendschap gesloten, waardoor we elkaar meer bij die wedstrijden zouden ontmoeten. “Doe Kieneke en Michas de hartelijke groeten en zeg maar dat we weer eens wat moeten afspreken, riep hij mij nog na.

Nooit zal het daar nog eens van komen, naar ik vanavond vernam, waren Bink en ik nog maar net vertrokken, toen Ton in elkaar zakte en in zijn leren motorpak overleed.

Hoe bizar en dat nog eens met de wetenschap dat ik de laatste foto’s van hem heb gemaakt. Het lijkt mij goed om zijn actiefoto op mijn tijdlijn te publiceren.

Ton, rust zacht!


Volgende