Gastenboek

Iedereen is vrij om berichten te plaatsen, registratieprocedures etc. zijn niet vereist. Spam e.d. zal verwijderd worden.
IP-adres is na plaatsing bekend bij de webmaster.

HMV Gastenboek

Bericht toevoegen
*:
:
: *

* verplicht in te vullen
 

Naam Bericht
Peter
Nr: 1885
Geplaatst op: 13 februari 2016 - 19:11
Antwoord bestuur over agendapunt toevoegen

Als er een vraag bij het bestuur binnen komt om een agendapunt op de JAL toe te voegen dan zal aan alle aanwezige leden gevraagd worden of het agendapunt ingebracht mag worden
Groetjes Peter Roest


Naam Bericht
Helmut Egler
E-mail
Nr: 1884
Geplaatst op: 08 februari 2016 - 17:15
Hallo,
Mein Name ist Helmut Egler,ich bitte um einen Gefallen!
Ich suche Fotos von Hay Upstals auf MV 175 mit der Startnummer 61!
Können Sie mir da helfen?
Liebe Grüße und Danke
Helmut Egler


Naam Bericht
Peter
Nr: 1883
Geplaatst op: 08 februari 2016 - 12:46
Koen
Ik zie dat het bestuur een duidelijk standpunt heeft ingenomen, maar wat doet het bestuur als iemand een agenda punt wil inbrengen in de vergadering betreffende dit onderwerp.
Wat gaat het bestuur dan doen??
1) Agenda punt toevoegen en stemmen
2) Geen agenda punt toevoegen eerst alle leden raadplegen
3) De uitslag van het vorig jaar respecteren en er niets mee doen

Groetjes Peter Roest


Naam Bericht
K.Muijlwijk sr.
Nr: 1882
Geplaatst op: 08 februari 2016 - 10:54
Beste John,

Ik heb zojuist je bericht over de HMV jaarvergadering 2016 gelezen. Op FB wil ik niet over de HMV discussiëren, maar hierbij toch via email een reactie van mij.

Als er een gerucht in de wandelgangen over jongere bouwjaren is dan snap ik daar niets van. In het bestuur is daar het afgelopen jaar na de JAL 2015 nooit meer over gedacht en gesproken. Ook op de komende JAL zal daar niet over gesproken worden door het bestuur en het is ook geen agendapunt. Zie hiervoor de uitnodiging met de agendapunten welke enkele dagen geleden naar de leden gestuurd is en bij velen afgelopen zaterdag is bezorgd.
Ik snap trouwens niet waarom geruchten op FB geplaatst worden. I.p.v. een gerucht op FB te plaatsen kan toch ook bij het bestuur geïnformeerd worden?

Verder ben ik het niet met je eens over je laatste regels. Want na de eerste stemming over het verhogen van de bouwjaargrens kwamen er uit de vergadering stemmen voor een , zeg maar, plan B. Toen is er afgesproken om er over na te denken en aan het einde van de vergadering plan B ter stemming te brengen.

Met vriendelijke groet,
Koen Muijlwijk sr


Naam Bericht
John
Nr: 1880
Geplaatst op: 08 februari 2016 - 09:13
De jaarlijkse ledenvergadering komt er weer aan, in de wandelgangen toch weer het gerucht dat de HMV naar jongere bouwjaren wil.
De vraag is waarom natuurlijk?
ALV 2015 was toch heel duidelijk grootste gedeelte van de leden sprak zich uit tegen verjonging naar 1972. Toen er vervolgens al een aantal mensen naar huis waren, werd haastig een variant in stemming gebracht, tot 1968, welke nog aangenomen werd ook. Staan de statuten dit eigenlijk (nog steeds!) toe?
Denk dat het bezoeken van de JAL wel belangrijk zal zijn...?


Naam Bericht
Frans van Leur
E-mail
Nr: 1879
Geplaatst op: 07 februari 2016 - 22:59
Wat we dit jaar hebben met Vlagtwedde en Eext in één weekend is ook niet de eerste keer.Denk een jaar of tien geleden hadden we hetzelfde , weet nog dat we 's zaterdag 's avonds naar
Eext gereden zijn.Gelukkig ligt het niet heel ver uit elkaar !


Naam Bericht
André van den Berg
Nr: 1878
Geplaatst op: 07 februari 2016 - 21:56
Dit weekeinde met een aantal klasieke racers op de speedshow in Vlagtwedde gestaan.Was echt mooi! Tussendoor even op de fiets gestapt en de baan geinspecteerd.Er deden geruchten de ronde dat de baan in slechtere staat zou verkeren dan in vorige jaren o.a door inbouw van een drempel.Ik kan u allen echter gerust stellen, de baan is zeker niet slechter geworden en de nieuwe drempel is nauwelijks zichtbaar of voelbaar.Er kan dus prima gereden worden,ook met de zijspannen! Met vriendelijke groet, André van den Berg


Naam Bericht
André van den Berg
Nr: 1877
Geplaatst op: 15 januari 2016 - 22:53
Ik ben blij met het toevoegen van Vlagtwedde 20 Augustus op de kalender,en hoop op nog meer evenementen in de noordelijke provincies in de toekomst vanwege de reistijd vanuit Wiesmoor Duitsland.
Mijn noodgedwongen afscheid van RMM wegens de onsympatieke houding van een deel van het bestuur aldaar wordt hierdoor ook nog een stuk makkelijker te accepteren!

Met vriendelijke groet vanuit Wiesmoor,

André


Naam Bericht
André
Nr: 1875
Geplaatst op: 09 januari 2016 - 00:49
Vlagtwedde heeft behoefte aan een behoorlijk uitgebreid startveld in alle klassen,dus de keuze lijkt in dit geval niet zo moeilijk!


Naam Bericht
Jaap
Nr: 1874
Geplaatst op: 08 januari 2016 - 22:31
Er doen hardnekkige geruchten de ronde dat dit jaar i.p.v. de RMM, de HMV in Vlagtwedde rijdt.


Volgende